Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / kesäkuu 2020

Jipppii! Koronarajoitteiteta höllätään vähän ja järjen kera saa jo liikkua vähän vapaammin. Äitienpäivä meni, ja koululaisia on palannut koulunpenkille kevään viimeisiksi viikoiksi.

Oletko suunnitellut kesälomaa jo? Aiotko matkustella? Edes Suomessa? Haluan ilman muuta suositella matkakohteeksi omaa kotikaupunkiani Lappeenrantaa, jonka matkavinkeistä kirjoitin viime vuonna. Tämän vuoden Matkaopas-lehden toukokuun numerossa on myös hyvä artikkeli Lappeenrannasta.

Mutta, olisi kesäkuun kalenterin aika. Juhannusaattoa vietetään tänä vuonna 19.toukokuuta. Toivottavasti kesä alkaa mukavalla säällä. Meillä odotetaan kovasti kaikenlaisten asioiden kasvattamista, sillä aloitimme vuoden alusta biojätteiden käsittelyn bokashi-menetelmällä. Siitä kenties myöhemmin juttua, kunhan ensimmäinen multatehtaamme on valmis…


Lataa kesäkuun kalenteri täältä:

Heinäkuun kalenteri ilmestyy 15.kesäkuuta klo 8:00


You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.