Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / lokakuu 2020

Syyskuu lähtee nyt vasta käyntiin, mutta tässä on jo lokakuun tulostettava kalenteri. Syyskuussa nukkuvat paremmin jo nekin, joiden yöunia valoisat yöt häiritsevät. Vaikka loppukesä on ollut kuiva, ainakin täällä, niin toivon kuulaita syyspäiviä riittävän tälle syksylle. Viime vuoden syksy ja talvi olivat niin märkiä etteivät ne ole hiipuneet mielestä vieläkään.

Loka- ja marraskuu ovat mielestäni tympeimmät kuukaudet, sen jatkuvan pimeyden vuoksi. Varasin tämän vuoden lokakuulle liput Cirque de Solein Corteo -näytökseen, jotta olisi jotain mukavaa odotettavaa. Mutta koronan vuoksi näytökset ovat peruttu, joten se siitä. En keväällä olisi uskonut koronan vaikuttavan elämäämme vielä syksylläkin.


Lataa tulostettava lokakuun kalenteri täältä, ole hyvä:


Marraskuun kalenteri ilmestyy 1.lokakuuta klo 8:00.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.