Blog

Welcome to my blog

tulostettava kalenteri
Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / kesäkuu 2018

Tulostettava kalenteri – nyt menossa jo kesäkuu 2018

Tulostettava kalenteri kesäkuu 2018, ole hyvä. Kesä on melkein täällä! Toukokuusta on puolet vietetty ja kesälaitumet kutsuvat kohta. Lataa ja tulosta kalenteri kesäkuulle 2018 artikkelin puolivälistä.

Varmista ettei kesä mene ohi ja merkitse kalenteriin myös vapaapäivien menot ja suunnitelmat; haaveilitko talvella telttaretkestä kesällä – varaa sille kalenteriin ajankohta. Entä puhuivatko lapset kesän eväsretkistä? Merkitse kalenteriin! Pidä huoli, että kesäkuun 2018 kalenteri täyttyy mukavista menoista – talvella muistelet mieluiten eväsretkiä, uimarantareissuja ja muita yhteisiä hetkiä, kuin ruutujen äärellä vietettyjä kesäiltoja.

Heinäkuun kalenteri ilmestyy 15. kesäkuuta.

Lataa tästä: tulostettava-kalenteri-kesäkuu-2018

Valon määrä on lisääntynyt ja sen myötä monella jaksaminenkin. Mitäpä jos varaisit kesäkuussa aikaa tavaroiden karsimisille, vaikkapa minimalismipelin varjolla? Et joudu käyttämään valoisia kesäiltojasi kaappien siivoamiseen, mutta kesäkuun kalenterin edetessä kotisi tavaramäärä vähenee. Haasta mukaan vaikka työkaverisi!

Luovu yhden kuukauden aikana jokaisena päivänä edes yhdestä tarpeettomasta tavarasta - tavaroiden järjestelemiseen kuluva aika vähenee.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.