Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Minimalismipeli

Kesäkuun 1. päivä alkoi facebookissa Minimalismipeli, jota luotsaavat GoLightlyn Eveliina sekä Paikka kaikelle-blogin Ilana. Pelin ideana on seuraavaanlainen:

1. päivänä luovutaan yhdestä tavarasta, 2.päivänä luovutaan kahdesta tavarasta, 3.päivänä luovutaan jo kolmesta, jne. Voittajana on se, joka pelaa pisimpään. Pelin alkuperäisten sääntöjen mukaan poistettavien tavaroiden tulisi olla pois talosta ja elämästä aina keskiyöhön mennessä, mutta moni pelaa sovelletuin säännöin; mikäli välimatkat ovat pitkät ei kannata ajaa kymmeniä kilometrejä päivittäin kierrätyspisteisiin, kirpputoreihin ja lahjoituslaatikoille. Monella onkin varattuna kassi tai laatikko, johon poistettavia tavaroita kerää ja poistaa laatikon sitä mukaa kun se täyttyy.

Minulla oli viikko sitten kirpputoripöytä, ja vaikka tavarat hyvin kaupaksi kävivätkin, oli niitä vielä tuotava kotiinkin. Tavoitteena on pelata nuo loput kirpputoritavarat ulos talosta ja myös muuta poistettavaa löytyy varmasti. Epäilen kuitenkin etten selviydy voittajana pelistä, mutta mistäs sitä koskaan tietää.

Ensimmäisenä päiviänä luovuin kassillisesta rikkinäisiä vaatteita, nyppyyntyneitä sukkahousuja ja kulahtaneita vöitä.

Monday/Maanantai 1.6.2016. Minimalismipeli Facebookissa kesäkuun ajan ja tavoitteena vieläkin tyhjemmät nurkat. 1.päivän ulos talosta lähti tämä kassi,jossa on hiutuneiksi pidettyjä vaatteita,rikkinäisiä vöitä ja nyppyisiä sukkahousuja. #minimalismipeli
Monday/Maanantai 1.6.2016. Minimalismipeli Facebookissa kesäkuun ajan ja tavoitteena vieläkin tyhjemmät nurkat.
1.päivän ulos talosta lähti tämä kassi,jossa on hiutuneiksi pidettyjä vaatteita,rikkinäisiä vöitä ja nyppyisiä sukkahousuja. #minimalismipeli

You Might Also Like


1 Comment

  1. […] monella jaksaminenkin. Mitäpä jos varaisit kesäkuussa aikaa tavaroiden karsimisille, vaikkapa minimalismipelin varjolla? Et joudu käyttämään valoisia kesäiltojasi kaappien siivoamiseen, mutta kesäkuun […]


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.