Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / maaliskuu 2018

Tulostettava kuukausikalenteri, ole hyvä. Helmikuu on hyvässä vauhdissa, maaliskuun voit tulostaa jo hyvissä ajoin. Pääset tulostamaan myös huhtikuun kalenterin ajoissa, se ilmestyy 15.maaliskuuta.Mustavalkoisena, jotta sen tulostaminen sujuisi vaivattomammin. Mikäli haluat hifistellä, käytä kopiopaperia paksumpaa paperia (tarkista, kuinka paksua paperia tulostimesi vetää).

Lataa tästä:  tulostettava-kalenteri-maaliskuu-2018

Kokeilitko tammi- ja helmikuun tulostettavia kalentereita? Onko herännyt kommentteja tai parannusehdotuksia tätä tulostettavaa kalenteria varten?

Suosittelen käyttämään sunnuntaisin vaikka puoli tuntia aikaa seuraavan viikon miettimiseen. Minä päivänä käyt ruokakaupassa? Minä päivinä on lasten harrastukset? Entä omasi? Haluatko enemmän vapaa-aikaa itsellesi – merkitse se kalenteriin! Aika riittää, varsinkin ruuhkavuosina, vain niihin asioihin, joille varaamme aikaa.

Käytämme aikamme pitkälti itsellemme tärkeisiin asioihin. Vietätkö paljon aikaa työpaikalla? Työ ja ura on sinulle tärkeitä asioita, arvaan? Kuskaatko illat lapsia harrastuksista toisiin – perhe on lienee sinulle kaikki kaikessa? Entä vietätkö kaikki iltasi televisiota katsellen?

 

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.