Blog

Welcome to my blog

kalenterikuva
Järjestäminen

Kesäkuussa loma alkaa

Ainakin koululaiset odottavat jo kuumeisesti kesäkuun ja loman alkamista! Näinköhän kesästä 2022 tulee yhtä kuuma ja aurinkoinen kuin kesästä 2021? Hellepäiviä oli viime kesänä ennätysmäärä, tuntuu epätodelliselta että tästä kesästä tulisi samanlainen.

Kesäkuun lomapäiviä on hyvä suunnitella etukäteen. Liian tiukka aikataulutus lomalla ei ole hyväksi kenellekään, mutta mikäli aikomuksena on toteuttaa jotain kesän aikana, on hyvä luoda ne etukäteen jollain tapaa sovituksi. On kyseessä sitten telttaretki luontoon tai kesäristeily naapurikaupungissa. Risteilyistä puheenollen, jos liikut Lappeenrannan suunnalla, voit tutustua täällä ennakkoon kesän risteilyihin. Omiin vinkkeihini Lappeenrannasta voit tutustua täällä.

Heinäkuun kalenterisivun voit ladata ja tulostaa 15. kesäkuuta alkaen täältä.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.