Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava lukujärjestys

Heinäkuu vetelee viimeisiään ja kohta alkaa jälleen koulutielle valmistautuminen monessa perheessä. Ekaluokkalaisia jännittää varmasti, mutten uskoa heidän olevan ainoita jännityksen kourissa olevia. Muistan itse jännittäneeni joka ikinen syksy koulun alkamista, ja varsinkin yläasteelle siirtyminen jännitti valtavasti. Onneksi nykyään esikoulut ovat monessa paikassa koulun yhteydessä, joten koulun tilat ruokasaleineen päivineen ovat jo tuttuja paikkoja koulun alkaessa. Yläasteelle siirtyminen jännittää varmasti vieläkin.

Ennen aikoinaan lukujärjestyksiä tulvi syksyisin joka tuutista, mutta jotenkin on sellainen näppituntuma ettei niitä ole enää läheskään yhtä paljon tyrkyllä. Joten täältä löytyy tulostettava lukujärjestys, ole hyvä. Lukujärjestyksessä on arkipäiville omat sarakkeensa ja niiden alapuolella on sarakkeet mahdollisille harrastuksille, jos sellaisia viikkoon kuuluu. Tulostettavan lukujärjestyksen koko A4 eli normaali paperiarkki.


Tulostettava lukujärjestys, ole hyvä.


You Might Also Like


1 Comment

  1. […] harrastukset alkavat pikkuhiljaa joten kalentereihin riittää merkittävää. Muista myös lukujärjestys, jonka voit ladata ja tulostaa […]


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.