Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / marraskuu 2018

Marraskuun kalenteri

Lokakuu vihmoo ja eteisen naulakot alkavat pullistella välikausivaatteista. Lokakuu on tuonut osaan maata jo lumisateitakin, mutta on tullut myös lämpimiä päiviä.  Nyt on aika tulostella jo marraskuun kalenteri, mutta ennen kuin kuukausi vaihtuu siirrytään kesäajasta normaaliaikaan, vietetään pyhäinpäivää ja nuorimmat odottavat innolla tulevaa halloweenia.

Halloween tuntuu päättäväisesti tulevan osaksi myös suomalaista syksyä. Ainakin omat lapseni, eka- ja tokaluokkalainen, odottavat innolla halloweenjuhlaa ja kotonakin olemme muutamana vuotena laittaneet halloweenkoristeita sekä tehneet halloween-aiheisia ruokia. Halloween-sälä on yllättävän hinnakasta kaupoissa (vuosi sitten noitien hiippahatut maksoivat lähemmäs parikymmentä euroa kalleimmillaan), mutta onneksi vähän edullisemminkin pääsee. Näillä etiketeillä voi koristella juomapulloja, halloween mandariinit ovat olleet meillä suosittuja ja mustan kissan omistaminen on halloweenin, kuten pääsiäisenkin, aikaan erittäin näppärää.

Lataa kalenteri tästä:

tulostettava-kalenteri-marraskuu-2018

Joulukuun kalenteri ilmestyy 15. päivä marraskuuta.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.