Blog

Welcome to my blog

Olo

Sorjonen ansaitsee drinkkinsä

Sorjonen drinkki

Olen Sorjonen-sarjan suunnaton fani. Joten Sorjonen -drinkki on kunnianosoitukseni tälle mahtavalle kotimaiselle rikosdraamalle. En juurikaan katsele televisiota, mutta on muutamia tv-sarjoja, joiden aikana liimaudun ruudun äärelle eikä mikään saa häiritä tuolloin.

Kun tanskalainen Silta-sarja alkoi olin täysin varma, ettei televisiossa ollut koskaan aiemmin näytetty mitään niin mahtavaa. Pidin myös todella paljon ranskalaisesta Kuolleista palanneet (Les Revenants), jonka visuaalisuus ja tarinankerronta oli loistavaa.

Sorjosessa minua viehättää rikosdraama ja myös Kari Sorjosen hahmo itsessään. Ja valehtelisin, mikäli väittäisin ettei se, että sarjan tapahtuu kotikaupungissani, ei tekisi vaikutusta. On mielenkiintoista nähdä kuvitteellisia reittejä ja yhteyksiä, sekä nähdä omaa kotikaupunkiaan ikään kuin ulkopuolisen silmin.

Mutta Sorjosen drinkkiin palatakseni. Koska tämä tv-sarja on ilostuttanut jo muutamana syksynä pimeitä sunnuntai-iltoja, on drinkinkin oltava syksyinen. Ja koska pidän suuresti ginistä erilaisissa cocktaileissa, on Sorjosen cocktail myös ginipohjainen

Sorjonen

  • 4 cl giniä
  • karpalomehua
  • ginger alea
  • karpaloita, kanelitankoja

Rakennetaan highball-lasiin jäiden kera. Nautitaan television äärellä sunnuntai-iltaisin.

Gin-gin!
Kuva: Wikipedia

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.