Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / lokakuu 2018

Tulostettava kalenteri, lokakuu 2018

Syyskuun illat ovat pikkuhiljaa pimentyneet. Koirien ulkoiluttajat ovat alkaneet kaivaa esiin heijastavia valjaita ja kaulapantoja. Tämä alkaa olla juuri sitä aikaa, kun iltaisin kynttilät palaa ja villasukkakutimet kilkattaa. Kuukauden vaihteeseen on vielä aikaa, mutta tästä saat jo tulostettavan kalenterin lokakuulle.

Varaudu loppuvuoteen

Tässä kohdin on myös hyvä kääntää ajatuksia loppuvuoteen. Joulu tulee tänä vuonna samaan aikaan kuin ennenkin, mutta silti se tuntuu usein yllättävän. Moni varaa veronpalautukset joulun kulutukseen, mutta mitäpä jos alkaisit viimeistään nyt laittamaan vähän säästöön joulua varten? Laita tuloistasi siivu sivuun joulua varten, jolloin joulun kulutus ei mene pelkästään joulukuussa käytössäsi olevista tuloista. Säästä syksyn ajan joulujemmaan ja kokeile tuntuuko joulun viettäminen erilaiselta, kun olet varautunut joulun kulutukseen etukäteen. Ja mikään ei estä ostamasta joululahjoja hyvissä ajoin, pitkin syksyä!

Kesäajan päättyminen

Lokakuun lopussa päättyy kesäaika ja siirrymme jälleen niin sanottuun ’talviaikaan’. Tänä sykynä on käyty keskustelua kellojen siirtelystä. Saa nähdä jatkuuko kellojen siirtely. Ja jollei jatku, niin jäädäänkö normaaliin aikaan vai kesäaikaan??

Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

Lataa kalenteri tästä:

tulostettava-kalenteri-lokakuu-2018

Marraskuun kalenteri ilmestyy 15. syyskuuta.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.