Blog

Welcome to my blog

kalenterikuva
Järjestäminen

Helmikuussa säkeniä säihkyy hanki

Lyhyestä virsi kaunis: tässä helmikuun tulostettava A4-kalenteri. Oliko tammikuun kalenterissa mitään huomautettavaa? Haluatko antaa palautetta? Laita kommenttikenttään parannusehdotukset ja muut kokemukset, kiitos.

Otsikossa siteeraan Kaija Pakkasen värssyä kuukausista: tammikuussa sää on kylmän vanki, helmikuussa säkeniä säihkyy hanki…

Helmikuu onkin mitä mainioin ulkoilukuukausi: valo lisääntyy ja lisääntyy ja ulkona on kunnon talvi (ainakin täällä on, on ollut jo ennen joulua). Hiihtämiseen, luisteluun ja retkeilyyn voi käyttää mainiosti vapaita viikonloppuja ja arki-iltoja.

Maaliskuun tulostettavan kalenterin voit ladata helmikuun 15. päivä, jolloin se ilmestyy tänne.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.