Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / marraskuu 2020

Lokakuu ja marraskuu ovat vuoden synkimmät kuukaudet. Ei sillä että joulukuukaan nykyään mikään luminen ja siten valoisa olisi, mutta silloin on edes joulu, jota odottaa. Lokakuu on nyt vasta alussa, mutta tämän artikkelin lopusta löydät tulostettavan marraskuun kalenterin. Lokakuun kalenteri on ilmestynyt jo syyskuussa.

Marraskuussa vietetään isänpäivää. Tämä ei varmasti jää huomaamatta, mikäli kotiin tulee ilmaisjakelulehtiä ja mainoksia. Jos kädentaitoja löytyy, niin tässä joitakin vinkkejä itsetehtyihin lahjoihin:

ja jollei käsityöt kuuluu vahvuuksiin, niin voi ostaa pientä käyttötavaraa kuten vaikkapa

Syksyn teemoja ja tempauksia

Lihaton lokakuu on jo hyvin tunnettu syksyteema. Tunnustan etten ole itse vielä kertaakaan tähän lähtenyt, mutta hyvistä kasvisruokaresepteistä olen aina kiinnostunut. Lihaton lokakuu lähtee hyvin käyntiin vaikka K-ryhmän sivuilta.

Marrasputki on minulle täysin uusi asia, mutta harkitsen jo puolivakavissani siihen osallistumista. Marrasputki on kuntoilijoiden keino käydä kaamosta ja pimeyttä vastaan. Lyhyesti kerrottuna se tarkoittaa 25 minuutin juoksulenkkiä joka ikinen marraskuun päivä.

Mitä muita tempauksia ja teemoja syksyyn kuuluu? Vinkkaa minulle, sillä aidosti kiinnostaa kaikki mahdollinen jolla saa syksyn kulumaan suht’ mukavasti.


Joulukuun kalenteri ilmestyy 1. marraskuuta klo 8.00


You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.