Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / Syyskuu 2018

Syyskuun tulostettava kalenteri

Elokuu on menossa ja koulut ovat alkaneet. Niin alkavat myös harrastukset kesätauon jälkeen ja uuteen arkirytmiin on totuteltava lähes tulkoon jokaisessa perheessä. Koulujen alkaessa, lomien loppuessa ja töihin palatessa olo saattaa tuntua stressaantuneelta, joten arkeen kannattaa ehdottomasti jättää myös joutilaita vapaita hetkiä.

Viikonloppuisin kannattaa käyttää hetki aikaa sen pohtimiseen, kuka hoitaa seuraavalla viikolla lasten harrastuksiin kuljetukset, kuka käy ruokakaupassa ja missä välissä hoidetaan kotitöitä. Suosin itse siivouksen pilkkomista osiin, mallia voit ottaa vaikka tästä joulusiivouksesta. Jollet välttämättä halua yhtenä päivänä käyttää 2-3 tuntia viikkosiivoukseen, kokeile imuroimista yhtenä päivänä, wc:n siivousta toisena ja pölyjen pyyhkimistä kolmantena. Pienelläkin etukäteen tehdyllä suunnittelulla helpotat alkavan viikon työtaakkaa.

Lataa kalenteri tästä:

tulostettava-kalenteri-syyskuu-2018

Mukavaa alkusyksyä!

Lokakuun kalenteri ilmestyy 15. syyskuuta.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.