Blog

Welcome to my blog

tulostettava toukokuun kalenteri
Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / toukokuu 2018

Toukokuun kalenteri

Tulostettava toukokuun kalenteri, ole hyvä. Huhtikuuta on jäljellä vielä muutama viikko, sitten aloitetaan toukokuu vappujuhlilla. Haluatko antaa palautetta kalenterista? Parannettavaa, puutteita? Jätä kommenttikenttään viestisi ja muutosehdotuksesi, voit vaikuttaa tuleviin kalenterisivuihin. (Nimipäiviä näisssä tulostettavissa kalentereissa ei nähdä, sillä ne ovat Yliopiston almanakkatoimiston alaisia ostettavia julkaisuoikeuksia)

Kesäkuun kalenteri ilmestyy 15. toukokuuta.Toukokuussa tapahtuu paljon: kuukausi alkaa vapulla ja vappujuhlilla, kalenterin loppupuolella ollaan jo koulujen loppumisissa, valmistujaisissa ja ylioppilasjuhlissa. Kesämökkien kevätsiivoukset ovat viimeistään tässä vaiheessa vauhdissa. Lasten kesävaatteita on ehkä käytävä läpi ja pihakalusteet etsittävä varastosta

Toukokuun kalenteri, kuten täältä ladattavat muutkin kuukausikalenterit, sisältävät myös viikkonumeroinnit sekä täytettävän to do-listan. Mitä kaikkea pitikään tehdä? Hankkia terassiöljy, ilmoitettava harrastusten jatkamisesta syksyllä, sovitettava kotelomekko yo-juhlia ajatellen – listaa ylös!

Lataa tästä toukokuun kalenteri:

 tulostettava-kalenteri-toukokuu-2018

Ajatella, kohta loppuu kouluvuosi! Kevään ensimmäiset kukat puhkeavat kukkaan, ulkovaatteita voi vaihtaa kevyempiin, asfaltti paljastuu, jne.

Alla listaus tärkeimmistä toukokuun tehtävistä.

Toukokuun kalenterin to do -listalle:

  • äitienpäivä (toukokuun toinen sunnuntai, aina. Myös ensi vuonna)
  • polkupyörien keväthuolto
  • talvivaatteiden ja -kenkien pesu ja kesäsäilöön laittaminen.

 

Mieti myös vietätkö kesällä aikasi eri tavalla kuin talvella? Olisiko aiheellista laittaa jotain tauolle, kuten Netflix-tilaus, kuntosalijäsenyys tms. Lue palveluhävikistä täältä.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.