Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava A5 – viikkokalenteripohja

Ollos hyvä, tein sinulle tulostettavan A5 -kokoisen viikkokalenteripohjan vaikkapa jääkaapin oveen. Tämän viikkokalenteripohjan tarkoitus on toimia ikään kuin muistilappuna viikon to do-listalle. Arkin koko on A4, mutta yhdelle aaneloselle tulostuu kaksi viikkokalenteripohjaa.

Tulostettavassa viikkokalenteripohjassa on jokaiselle viikonpäivälle oma lokeronsa, lisäksi siinä on to do-laatikko sekä ’tärkeää’ ja ’ensi viikolla’ laatikot, joihin voit kirjoittaa muistiin asioita. Voit käyttää halutessasi kalenteripohjaa vaikka vuoden jokaisena viikkona, tai helpottamaan niitä viikkoja, jolloin menoja on vietävästi.

Sunnuntai on se päivä, jolloin kannattaa uhrata hetki aikaa seuraavan viikon pohtimiselle.

Sunnuntaina on hyvä istahtaa hetkeksi alas ja suunnata ajatukset seuraavaan viikkoon: minä päivinä on harrastukset, minä päivänä on ehdittävä kauppaan, milloin on käytävä kirjastossa tai muussa vastaavassa paikassa? Kun seuraava viikko on edes alustavasti pohdittu ei arki rynni päälle ja sekoita pakkaa kokonaan. Muutoksia voi toki aina tulla eikä viikkokalenteria tarvitse suorittaa, sen tarkoituksena on helpottaa arkea. Edit: lisää vinkkejä sunnuntaihin voit lukea täältä.


Tulosta ilmainen viikkokalenteripohja täältä:


Kun olet käyttänyt viikkokalenteripohjaa, niin kerro mielipiteesi, kiitos. Onko siinä lisättävää/poistettavaa? Muita toiveita?

Suunnitteletko yleensä seuraavaa viikkoa? Rullaako arki jouhevasti, löydätkö omiin harrastuksiisi aikaa? Vai oletko kenties niitä vanhempia, jotka nauttivat lasten kuskaamisesta harrastuksiin? Minua kiinnostaa tietää, mikä on se juttu, jolla saat oman arkesi pyörimään. Kerro parhaat vinkkisi!

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.