Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / huhtikuu 2018

Tulostettava kalenteri, ole hyvä. Maaliskuu etenee ja kevät lähestyy! Tulosta tästä jo huhtikuun kalenteri, niin kevät on taas askeleen lähempänä! Kalenterissa on totuttuun tapaan mukana to do-lista, jota apuna käyttäen voit merkitä itsellesi ylös mitä kaikkea huhtikuussa pitikään tehdä. 

Huhtikuu 2018 alkaa juhlavasti pääsiäisellä, kuukauden ensimmäinen päivä on pääsiäispäivä. Samaisena päivänä on myös aprillipäivä.

Lataa tästä: tulostettava-kalenteri-huhtikuu-2018

Tuntuuko talvi vielä olevan taakkana? Virkistäisikö viikonloppumatka mieltä? Suosittelen keväistä viikonloppumatkaa Kööpenhaminaan! Katso ebookersin, momondon ja trivagon sivut läpi – josko löytyisi edulliset lennot jonnekin. Merkitse matkapäivät kalenteriin – mikään ei ole niin mukavaa, kuin odottaa seuraavaa matkaa.

Merkitse kalenteriisi pakollisten menojen lisäksi myös tulossa olevat mukavat asiat - näin kalenterisi ei täyty vain velvollisuuksista.

Toukokuun kalenteri ilmestyy 15. huhtikuuta, palaathan viimeistään tuolloin takaisin.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.