Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / syyskuu 2020

Tässä syyskuun tulostettava kalenteri, joka ilmestyy myöhässä kuten elokuun kalenteri aikoinaan heinäkuussa. Kesä ja loppukesä ovat hurahtaneet niin vauhdilla etten meinaa pysyä perässä. Pahoitteluni siis, että julkaisen jälleen kerran lupaamani kalenterisivun aiottua myöhemmin.

Elokuu on omalla kohdallani sujunut kesän merkeissä; olemme koko perheen voimin nauttineet iltauinneista, kuten koko kesän ajan. Järvivesi alkaa jo vähän viiletä, mutta vaatii vain vähän totuttelua. Varttitunti menee uiden joka ilta.

Elokuun alussa piipahdimme Pärnussa, jonka matkan varasin jo ennen kuin ensimmäiset koronarajoitukset tulivat maaliskuussa. Onneksi en perunut matkaa, sillä lyhyt Viron loma oli jälleen kerran rentouttava.

Mökillä on poimittu mustikoita ja puolukkaakin näyttää tulevan runsaasti tänä syksynä. Kaksi pakastinta on jo täynnä, mutta marjoja vain riittää.

Mutta, asiaan: tässä syyskuun tulostettava kalenteri, ole hyvä:Yritän, oikeasti yritän, julkaista lokakuun kalenterin 1. syyskuuta klo 8:00.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.