Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / joulukuu 2020

Tässä tulee vuoden viimeinen tulostettava kalenteri, tämän joulukuun kalenterisivun jälkeen olisi vuosi 2020 taputeltu. Marraskuu on alkanut ainakin etelä-karjalassa hyvin lämpimissä merkeissä, mutta pohjoiseen on kuulema luvattu jo kovia pakkasia. Lieneekö saadaan lunta ennen joulua vai alkaako tämäkin talvi vasta vuoden vaihduttua?

Jälleen kerran kysyn mielipidettä teiltä ensi vuoden kalenterin suhteen. Onko tarvetta kalenterisivuille vuodelle 2021? Jos on, niin minkälaisia asioita toivoisit niihin? Onko nykyinen malli toimiva vai puuttuuko siitä jotain, vai onko siinä kenties jotain tarpeetonta? Mikäli haluat vaikuttaa kalenteriasiaan jätä kommenttisi, kiitos.You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.