Blog

Welcome to my blog

Järjestäminen

Tulostettava kalenteri / huhtikuu 2020

Tulostettava kalenteri jälleen vuorossa, tällä kertaa huhtikuu. Miten on, onko ensimmäinen virallinen kevätkuukausi mielestäsi maaliskuu vai huhtikuu? Itse pidän maaliskuuta ensimmäisenä kevätkuukautena, vaikka tänä talvena tosin jokainen kuukausi on tuntunut loputtomalta marraskuulta.

Tällä hetkellä jylläävä koronavirus on varmasti pistänyt kaikilta kevään matkasuunnitelmat jäihin, mutta minkälaisia suunnitelmia kevääsi pitää muuten sisällään? Alkava juoksukausi? Siemenet mullassa ja toiveissa siintää oma ryytimaa? Meillä odotellaan mullistavaa porkkansatoa, jonka tulos jää nähtäväksi. Haaveissa siintää myös suihkulähde puutarhaan, jos kevät etenee mallikkaasti niin puutarhatöihin pääsee varmasti hyvissä ajoin.


Tässä huhtikuun tulostettava kalenteri, ole hyvä.

Toukokuun kalenteri julkaistaan 15.4 klo 8.00.


You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.