Blog

Welcome to my blog

Olo

Kesäfiiliksiä

Listallani on ollut monta hyvää aihetta, joista blogata, mutta kesäkuu on mennyt kesää viettäessä. En ole juurikaan koneella istunut, muuta kuin aamuisin käyden suosikkiblogejani läpi. Muuten ollaan nautittu kesästä ja Saimaasta.

Alkukesää vaivasi kevään raju siitepölykausi ja olinkin aivan tukossa toukokuun lopun. Kun siitepölyoireista pääsi, iski kesäflunssa, joka onneksi meni melko nopeasti ohi.

Sen jälkeen olemme viettäneet tunteja hiekkarannalla, sekä kesämökin järvessä ja iltaisin kävelty kylpytakit päällä läheiseen kotirantaan iltauinnille. Olen suunnattoman onnellinen siitä, että asumme muutaman minuutin kävelymatkan päässä Saimaasta.

Piipahdin kesäkuussa parissa koiranäyttelyssä koirani kanssa ja siitä tulikin toisella reissulla Suomen muotovalio. Olen tästäkin kiitollinen, vaikkei titteli arkea millään tavalla hienommaksi muutakaan (pääsenpä vain keulimaan tällä saavutuksella).

Olemme tehneet myös piipahduksen Tukholmaan, joka oli lapsille ensimmäinen matka Ruotsiin ja itselleni ensimmäinen käynti siellä sitten 2003 tai 2004. Mitenköhän siellä ei ole vain tullut käytyä? Kivaa oli kuitenkin, koluttiin museoita läpi ja ajeltiin näköalabussilla.

Päätin jo keväällä etten tänä kesänä panosta kesäkukkiin. Lasten kanssa panostimme kuitenkin syötäviin ja se oli totta puhuakseni aivan loistava idea. Istutimme salaattia ja herneitä aiempiin kukkalaatikoihin ja lapset seuraavat niiden kasvua mielenkiinnolla. Puutarhalta ostettu amppelikurkku vaatii hoitoa pienen lapsen lailla, mutta antaa muhkeita kurkkuja lähes päivittäin. Samoin ostettu amppelitomaatti on valtaisa, tomaattien kypsymistä odotellessa. Mielenkiintoinen uutuus oli puutarhalta ostettu lakritsiyrtti, jonka maku on niin lakritsainen kuin olla voi. Myös koira tykkää sen mausta.

Lisäksi olen opetellut viimein pelaamaan shakkia ja lasten kanssa otamme shakkimatseja terassilla sekä rannalla. Olen lukenut myös kirjoja paperisina, e-kirjoina että äänikirjoinakin. Muutamat puuvillaiset kesäsukat olen tehnyt, mutta muuten en ole juurikaan neulomaankaan ehtinyt.

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.