Blog

Welcome to my blog

Yleinen

Muotoilusyksy | avoin luentotilaisuus ma 2.11.2015

 

Olemme Muotoilusyksy-näyttelysarjassa järjestäneet luentotilaisuuksia aina kun mahdollisuus on ollut. Luennoilla on ollut puhumassa vuosien aikana Minna Parikka, Anu Penttinen, paikallisia korutaiteilijoita, Muoto2 jne. Luennoilla on puhuttu työskentelystä, muotoilusta, pakkaussuunnittelusta ja visioista.

IMG_0649

Tänä vuonna järjestämme ainakin yhden luentotilaisuuden, joka pidetään marraskuun 2. päiviä Kehruuhuoneella Lappeenrannan linnoituksessa. Lokakuun näytteilleasettaja Jukka Isotalo lupautui kertomaan työskentelynsä filosofisista lähtökohdista, siitä mihin on päätynyt ja minne haluaisi  vielä päätyä. Rennosti työskentelyyn suhtautuva Jukka lupasi myös paljastaa Elämän Tarkoituksen.

Illan toisena luennoitsijana on Woimistamon Miia Mikander, jolla on pitkä kokemus viestinnästä, markkinoinnista ja brändijohtamisesta. Miia lupasi sparrata huomioarvoista, myyntiargumenteista ja siitä miten vahvistaa brändiä.

Olen todella innostunut tästä luennosta. Ja todella innostunut olen siitä, että ilmoittautumisia luennolle on tullut mukavasti. Mukaan mahtuu vielä, joten ilmoittaudu nyt!

You Might Also Like


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.