Palvelut

Kyllästyttääkö tavarakaaos kotona? Yrität raivata tavaroita, mutta kasat tuntuvat vain siirtävän paikkaa?

Mitä ammattijärjestäjä tekee?

Lyhyesti sanottuna; ammattijärjestäjä on asiakkaan apuna, kun on tarvetta saada lisää tilaa. Ajanpuute ja tavaroihin liittyvät tunteet voivat olla syynä ettei järjestämistyön aloittaminen yksin onnistu. Silloin kannattaa tilata ammattijärjestäjä avuksi!

Ruuhkavuodet, monet harrastukset tai elämäntilanteen muutos – elämässä on paljon ajanjaksoja jolloin kodin järjestyksen ylläpitäminen on haastavaa. Tavaroita ja papereita pääsee kertymään vaivihkaa ja kun tilanteeseen havahtuu eivät omat voimavarat välttämättä riitä. Yhdessä ammattijärjestäjän kanssa toimivan tilan luominen tulee varmasti tehtyä – kun luovut turhasta tavarasta saat itsellesi tärkeät esineet esille.

Ammattijärjestäjää kannattaa käyttää myös kodin remonttien yhteydessä tai ennen sisustussuunnitelman tilaamista.

Ammattijärjestäjä tekee järjestelytyön yhdessä asiakkaan kanssa.  Hän ohjaa työskentelyä, mutta asiakas tekee kaikki päätökset. Asiakas vastaa itse kierrätettävien tavaroiden ja roskien pois toimittamisesta, ammattijärjestäjä auttaa suunnittelussa.


Autan

suunnittelemaan ja toteuttamaan järjestelytyön, jossa tehdään lisää tilaa ihmisille. Ammattijärjestäjänä olen tukena tavaroiden karsintavaiheessa ja sparraan koko järjestelytyön ajan. Järjestelytyön päätyttyä saat ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla voit ylläpitää järjestystä. Tarvittaessa saat myös listan hankinnoista, joiden avulla järjestys ja säilyttäminen helpottuu. Palveluni on luottamuksellista.

Laita viestiä Ota yhteyttä-sivun kautta ja jätä yhteystietosi – otan sinuun yhteyttä ja aloitetaan tie kohti selkeämpää kotia.

Alla on esimerkkejä palvelukokonaisuuksista:

PALVELUT:

  • 55 € / tunti , minimiveloitus 1 tunti. Tunti riittää asiakkaalle, joka tarvitsee vain neuvoja käynnistääkseen järjestelytyön ja jatkaa siitä itsenäiseti.
  • 155 € / 3,5 tuntia  Esimerkiksi eteisen kaapiston järjestely. Hintaan kuuluu myös 30-45 minuutin tutustumiskäynti järjestettävään kohteesen.
  • 265 € / 6 tuntia Yhden päivän aikana tehtävä järjestelytyö, jossa ehtii käymään läpi suuremman kokonaisuuden, kuten yhden huoneen tai varaston. Hintaan kuuluu myös 30-45 minuutin tutustumiskäynti järjestettävään kohteeseen.
  • 85€-140€ / 30-60min Tilaa paikalle järjestelysulkeiset; valmennusta ja keskustelua kaveri- tai työporukalle. Hyvä ohjelmaidea esimerkiksi illanistujaisiin.
  • Lahjoitukseen menevien tavaroiden kuljetus henkilöautolla 30€/kerta.

Toimialueeni on Lappeenranta ja sen lähiympäristö.

Hinnat sisältävät matkakulut 15km säteellä Lappeenrannan linnoituksesta. Yli 15 km osuudelta veloitus on 0,55€/km.

LASKUTUS:

Laskutuksen hoitaa laskutuspalvelu Odeal, y-tunnus 2269472-8.

Järjestelytyön eteneminen ja lopputulos riippuu asiakkaan kyvystä tehdä päätöksiä. Olen avuksi tavaran karsimisvaiheessa ja sparraan koko järjestelytyön ajan. Lopuksi annan ohjeita, joiden avulla voit ylläpitää järjestystä. Lupaan myös ottaa myöhemmin yhteyttä ja kysyä kuinka järjestys on pysynyt.


1 Comment

  1. V. J

    Haluan yhreydenottoanne. Olen 75 v. 1 kk kuluttua. En saa Tavaroita järjestettyä Olen yrittänyt 4.5 vuotta. Asun xxxxxtiellä siis itäpuolella Lpr:n keskustaa. N. 10 kilometrin päässä siis. Jos osaan laittaa tämän viestin niin odotan yhteydenottoa. Kiitos . T V.J


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.